"Your vision will become clear only when you can look into your own heart.

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes."

 Carl Jung


Yuri De Keuster

Quantum Energy Guide

Al van jongs af was Yuri zich bewust van een andere dimensie in onze realiteit en hoe deze dimensie ons leven beïnvloedt.
Hij benoemt deze dimensie graag het Quantum energieveld, na vele jaren van onderzoek kwam hij erachter dat dit energieveld van groot belang is voor ons fysieke en mentale welzijn.
Het Quantum energieveld bevat de sleutel tot het weten van wie we in essentie zijn en wat ons blokkeert.
Tijdens het exploreren van deze dimensie en het ontmoeten van vele meesters in energetisch bewustzijn wereldwijd, werd hij zich bewust van de essentie en onze natuurlijke staat van zijn.
Het opvoeden van de kinderen maakte hem nog meer bewust van de noodzaak om zich te verdiepen in deze dimensie. Alles waar hij steeds op zoek naar ging was altijd al binnen handbereik, in het hier en nu.
Na vele reizen en werkzaam te zijn geweest in organisaties over de grenzen heen, kwam hij erachter dat de evolutie die we doormaken een existentiële verandering is om te kunnen overleven.
We hebben de mogelijkheid om onze realiteit te veranderen en onze lotsbestemming zelf te creëren.
Een leven in balans, in verbinding met onze essentie, bewust van onze denkpatronen en emoties op een dieper niveau.
Hij voelt het als zijn roeping om als professionele coach en mentor, mens en organisaties te begeleiden in het bewust worden van dit Quantum energieveld en hoe dit ons energieveld beïnvloedt. Met als doel te evolueren in persoonlijke groei en bewustzijn als mens en organisatie.

In 2019 ontving hij voor zijn levenslange zoektocht internationale erkenning.