GetuigenissenYuri was de begeleider die ik nodig had.
Hij bracht me terug in contact met mijn ware natuurlijke staat van dynamisch evenwicht.
We werkten in de natuur en met de natuur. Zijn ervaringsoefeningen gaven me hartverwarmende en soms confronterende feedback die ik toen nodig had. Hij vergemakkelijkte mijn terugkeer naar mijn werk met cliënten en studenten op een meer verbonden manier.
Zijn supervisie was zo goed. Hij was dichtbij, kritisch en een wilde beer wanneer dat ondersteunend was voor mijn proces. Zijn interventies zorgden ervoor dat ik de juiste dingen in twijfel trok! Samen vonden we de waarden en acties die ik kan afstemmen op elk aspect van mijn leven. Ik kan Yuri zeker aanbevelen!

 

Lieven G.


Het kan, diepe persoonlijke transformatieprocessen ervaren met je team!

De zweethut ervaring met het Walk Your Talk team, heeft me laten ervaren dat diep persoonlijke werk mogelijk is binnen organisaties! Meer nog, het is noodzakelijk als je echte teamontwikkeling wil. Als we niet naar onze persoonlijke stukken kijken, kunnen we niet verder ontwikkelen als leider en stagneert het team.

Het was inspirerend om te zien hoe iedereen zijn of haar persoonlijke reis heeft omarmd en openstond voor nieuwe inzichten. Door onze individuele transformaties te delen, worden we een sterker en hechter team.

Sinds een jaar zijn we op dit pad onder begeleiding van Yuri De Keuster.

We hebben niet alleen persoonlijke doorbraken ervaren, maar we hebben ook gezien hoe dit een positieve invloed heeft op onze samenwerking en prestaties als team.

Deze teamdag heeft ons laten zien dat persoonlijke transformatie niet alleen mogelijk is, maar ook noodzakelijk is voor groei en succes binnen organisaties. Het heeft ons geïnspireerd om blijvend te streven naar persoonlijke ontwikkeling en elkaar te ondersteunen in onze individuele reizen.

Samen kunnen we grenzen verleggen, doelen bereiken en een positieve verandering teweegbrengen, niet alleen binnen onze organisatie, maar ook daarbuiten!

Bedankt lieve collega's om samen op dit pad te gaan! Bedankt Yuri en vuurman Jeroom voor deze unieke ervaring!

 

WalkYourTalk - Verbindende Communicatie


Het was een prachtige innerlijke reis! Dankbaar en vol bewondering en verwondering over zo veel daring, sharing & caring 🙏🏻🌹❤

 

Lesley J. Enigma Femina


Gratitude for the empowerment of the feminine energy.
Het was een boeiende reis naar het thuiskomen in mezelf, naar het vinden van de harmonie van daad- en draagkracht, naar de congruentie van hoofd - hart en intuïtie.

Door het her-inneren en door-voelen naar een hoger bewust-ZIJN groeien.

Een aanrader voor wie bezig is met verbindend en bezield leiderschap!

 

Kathleen V. Enigma Femina


Als ik terug kijk op deze week, leek ik wel weg geweest van de aarde.

Waar was ik dan? In een toestand van her-inneren, waar-nemen en ver-trouwen.

In geuren en kleuren, in ruimte en tijd werd ik mee gevoerd.

Hier hoefde ik niets uit te leggen en het werd begrepen, niets te tonen en het werd gezien, niets te doen en het werd ervaren. Inzichten verschenen als vanzelf.

Ik mocht het gewoon laten gebeuren.

Nooit eerder werd mijn vrouwelijke kracht zo geëerd als deze week. Dank je wel Yuri voor deze aangename samenwerking.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

Marijke D. Enigma Femina


Ter voorbereiding van ons huwelijk(sritueel) hebben we een Deep Dive Weekend doorgebracht met Yuri in de Ardennen.

Het weekend heeft ons individueel verrijkt en onze verbinding als koppel nog verder verdiept en een intense extra dimensie gegeven.

We verkregen ook nieuwe inzichten over onszelf en elkaar in een heel veilige omgeving, oa aan de hand van sterke rituelen, van serene wandelingen, van diepe babbels en van fijne ervaringen.

Een aanrader voor wie bereid is naar zichzelf te kijken en nog bewuster te leven, als mens en als partner.

We hebben Yuri ervaren als een levenscoach met heel veel wijsheid en inzichten, een bijzonder sterk inlevingsvermogen die een veilige omgeving creëerde waarin alles mag en kan, met veel mededogen en zonder enig oordeel.

Zonder enige verwachting, maar vol overgave stapten we het weekend in.

Het was een fantastische ervaring die ons zoveel goesting geeft om het spirituele pad verder te bewandelen!

 

Delfine en Peter


Yuri heeft een diepe indruk nagelaten.

Zonder voorbereiding en weinig verwachtingen had ik me intuïtief ingeschreven.. maar het werd een reis naar mezelf, zowel individueel als samen met de groep.

Dankbaar voor de plekken waar we fysiek en via getuigenissen geweest zijn.

Dankbaar voor de spirituele gids die Yuri was en met zijn feedback ga ik verder op mijn pad.

De kwetsbaarheid die een groep mannen getoond heeft samen in de cirkel, gaf een gevoel van innige verbondenheid met de groep en jezelf, duidelijkheid en richting gevend, met congruentie tussen hoofd hart en buik, ook aan te raden voor iedereen die zich qua leiderschap verder wenst te ontwikkelen, indien tijden nog meer nodig dan ooit.

Bedankt Yuri, bedankt groep.

 

Gert M. Wounded Warrior


Tijdens een evolution walk met Yuri leerde ik dat je de ultieme manifestatie van mens-zijn pas kan ervaren wanneer je keuzes en beslissingen volledig in lijn liggen met wat je denkt, voelt en zegt. 

Het pad naar deze zaligmakende staat van bewust-zijn loopt via het (her)ontdekken van je innerlijke en pure zelf. Met zijn kennis van eeuwenoude tradities, levenswijsheid, rituelen en inzichten in de energetische verbindingen met de elementen en onze omgeving heeft Yuri me geholpen om bewuster in het leven te staan en ervan te genieten … elke dag opnieuw. 

Yuri, ik ben je eeuwig dankbaar voor wat voelt als een wedergeboorte.

 

In Munay

 

Wim W.


Met Yuri als gids ben ik tot inzichten gekomen die mijn pad hebben geëffend tot verlichting en bezieling.

Yuri is de mens in al zijn verschijningen. Man, vader, meester, spiritueel leider, kind,… steeds verbonden met het alles en de on- en de zichtbare wereld. 

Via zijn vermogen om aan te voelen wat er op dit moment nodig is, zet hij zijn kennis en rituelen in om jou en de groep te begeleiden op weg naar je innerlijke thuis.

 

Zoë VdT.


Yuri combineert een brede kennis van de universele symboliek met een diepe empathie voor je persoonlijke situatie en gemoedstoestand. 

Bovendien beschikt hij over een arsenaal aan oeroude rituelen die je transformatie energetisch in goede banen leiden. 

Met Yuri als gids ben ik tot inzichten gekomen die mijn pad hebben geëffend tot verlichting en bezieling.

 

David G.


Ik had het geluk deel te kunnen nemen aan een volledige week die door Yuri begeleid werd. 

Op die manier kon ik zowel zweethutten als vuur ceremonieën bijwonen, alsook zijn aanwezigheid ervaren binnen het verdiepende groepsproces. 

Ik ervaar Yuri als een combinatie van kracht en gevoeligheid, hij weet de juiste woorden te geven aan de dingen die gebeuren. 

Ik deel met Yuri de liefde voor de natuur die de basis geeft voor al onze wijsheid, wat voor een gevoel van broederschap zorgde. 

Hij weet wat op welk moment nodig is om belangrijke stappen te zetten in de processen die zich aandienen. 

Dit gebeurde bij mij, en ik zag het hem doen bij anderen. 

 

Klaas B.


De zoektocht naar jezelf en de essentie van het leven is er een met bergen en dalen en vele onverwachte wendingen.
Yuri is een geweldige gids op deze tocht.
Als je dat kan toelaten, wordt de weg magisch.
De plekken waar je daarna komt, zijn van een diepzinnige schoonheid waarvan ik voorheen nooit had kunnen vermoeden dat ze zelfs maar bestonden, laat staan bereikbaar waren.
Dat wens ik iedereen toe!

 

Patrick F.


Teams zijn levende organismen. Teamontwikkeling is een proces en is nooit af. We raden onze klanten aan om momenten in te bouwen waar je samenzit met je team en het alleen gaat over: hoe gaat het echt met ons, waar zijn we sterk in, waar kunnen we groeien/ontwikkelen/transformeren, wat wil uitgesproken worden, wat leeft er, wat hebben we nodig,....
Dan gaat het niet over het operationele, daar zijn we genoeg mee bezig.

Ook wij als ervaren facilitators die dit werk dagelijks doen in organisaties vragen een paar keer per jaar een externe facilitator om ons te begeleiden in een aantal processen. Het vraagt veel om én het proces te begeleiden en tegelijkertijd deel te zijn van het systeem.

Gisteren gidste Yuri De Keuster het kernteam van Walk Your Talk. Het werd een diepgaande, verbindende, krachtige teamdag waarbij we samen in een diepere laag terecht komen. Het is niet altijd makkelijk en toch de moeite waard.

Zo blij met dit topteam dat in staat is om naar diepe zelfreflectie te gaan, eigen aandeel te zien en verder als team te groeien zodat we met veel liefde en kracht onze missie in bedrijven in de wereld kunnen zetten!


WalkYourTalk - Verbindende Communicatie


Yuri heeft met zijn capaciteiten/ zijn unieke gave mij mee op reis genomen naar onbekende oorden... Hij heeft het mij laten voelen, laten zien en beleven wat het is, hoe het voelt als je je eigen waarheid nastreeft, als je jezelf recht in de ogen kijkt en weet dat alleen dat juist is voor jou!

Dat jij alleen instaat voor jezelf, je eigen verhaal, je eigen heling, je eigen overtuigingen...

Diepe buiging en ontzettend dankbaar dat deze man op mijn pad is, dat hij dit stuk samen heeft bewandelt met mij...

Het is onbetaalbaar wat hij kan, wie hij is... En dat maakt hij duidelijk, dat we dat allemaal zijn! Onbetaalbaar! We zijn uniek, er is niemand gelijk mij, er is niemand gelijk jou...

Ik kan het iedereen aanraden om op zijn energie mee te surfen... alleen als je jezelf echt durft te gaan ZIEN... dan ben je bij deze man aan het juiste adres.

Tot de volgende reis lieve man, ik vertrouw je met heel mijn hart als piloot.

Ik voelde me veilig en gedragen door een hogere kracht, een kracht die nieuw is voor mij en die nog moet integreren....

Wordt vervolgd…

Tot mijn volgende reis...

 

Mira S.


Een toevallige ontmoeting met Yuri op een cruciaal moment in mijn leven mondde uit in een "life changing" ervaring.
Ik leerde hieruit dat niks toeval is, dat we al-één zijn en dat je vanuit het ont-moeten in verbinding kan gaan met je authentieke Zelf om zo naar je hoogste bewustzijn te kunnen groeien.
Daarin vind je balans, rust en innerlijke vrede waar we allemaal zo hongerig naar op zoek zijn.

Yuri staat me bij als vriend, coach en mentor zonder enig oordeel, in alle vrijheid en vanuit een enorme Wijsheid , Weten en onvoorwaardelijkheid.

Ik leerde om de uitdagingen die het leven me geeft aan te gaan, niet vanuit angst maar wel vanuit liefde. Niet door vast te houden aan het vertrouwde maar door los te laten en me te laten meevoeren met de stroom. "Trust the process"

Burn-out, depressie, liefdesverdriet, schuldgevoel,... Vind de weg terug naar je hart. Het is de weg die je ooit kende maar vergeten bent.
Alle kennis die je nodig hebt om met deze uitdagingen om te gaan , ligt daar voor je klaar...

Is het makkelijk? Neen
Is het de reis waard? ABSOLUUT

Veel moed en succes in de zoektocht naar jezelf.
Met Yuri aan je zijde ben je in gouden handen :)

Katrien VH.


Een paar dagen geleden kwam ik terug van een zeer diepe, intensieve en helende reis met Yuri.
We reisden door familiedrama's, persoonlijke handicaps en kwamen in een diepe, warme en geaarde helende energie.
We bereikten onbekende kamers, doken heel diep in de energieën en kwamen met krachtig zelfvertrouwen terug, om in geheelde staat terug te kunnen zijn.
Het was alleen mogelijk om zo ver de onbekende energie in te gaan, omdat ik Yuri voor honderd procent vertrouw en ik me zo veilig voelde in al zijn krachtige rituelen.
Bedankt Yuri

 

Matthias P. Wounded Warrior


Alles is energie.
Dit wil zeggen dat alles voelen is en soms onzichtbaar.
Intunen op die stroom is wat Yuri doet en waar hij mij in begeleidt.
Op die manier kom ik bij mijn kern, bij de plek waar alles samen komt en verbonden is.
Hij doet dit door me in contact te brengen met de natuur, mijn eigen natuur, via rituelen: Water, lucht, aarde en vuur.
Bij deze rituelen voel ik dat er iets gebeurt diep vanbinnen. Yuri brengt mijn hoofd in verbinding met mijn hart.
Hij brengt hartconnectie: de verbinding met mezelf en met de wereld rondom mij.
Hij brengt mij naar een ander bewustzijn zodat ik, als coach, ook anderen naar dat bewustzijn kan meenemen.
De kern van dit alles is Liefde, een warme verbondenheid, een “heelheid” van waaruit ik wil in de wereld zijn.
Dankbaar dat hij op mijn pad is gekomen om mij te gidsen op elk moment dat ik voel te verdwalen.


Cathérine D


Tijdens de rituelen die Yuri begeleidt, voel ik me geworteld staan in een soort van existentiële laag waar energie in beweging komt.
 
Trees D.

Ik leerde mijn dierbare collega Yuri De Keuster kennen als een uitgesproken energy healer.
Zijn integriteit en zijn houding van dienstbaarheid te allen tijde maken van hem een uitstekend gids.
De workshops Energy Medicine die we samen hebben gedaan in Duitsland in juni, september en november 2018 waren zeer transformerend.
Yuri zijn empathisch vermogen is buitengewoon, het was geweldig om zijn talent te observeren en om het niet-uitgesproken gevoel te ervaren bij het transformeren van dichte energie.
In de context van de workshops begeleidde Yuri vuurceremonieën en rituelen, wat een indrukwekkende impact had op de deelnemers .
Hij is zo diep verbonden, dat iedereen in staat was om in contact te komen met de transformerende sacrale energie van het vuur.
Ik kan Yuri oprecht aanbevelen als een zeer professionele en toegewijde energiegids.
In Munay


Birgit Käufl
Energie & Balance
Shamanic energetic healing
Bad Tölz / Germany
www.energie-balance-coaching.de

 


Wanneer het denken jou niet meer verder helpt, is het tijd om voorbij de woorden te gaan.
Om enkel nog te voelen en te ervaren. Daar zit Yuri’s kracht.
Door dicht bij zichzelf én bij jou te blijven helpt hij jou om inzicht te krijgen in wat er speelt en wat er echt toe doet voor jou.
Met de nodige geaardheid ook, waardoor zijn begeleiding helemaal niet zweverig wordt. 
Mijn intern kompas geeft me op geregelde tijdstippen aan dat het tijd is om weer eens Yuri te bellen.
Soms heb ik een vraag, soms ook niet, maar altijd weer haakt hij in op het proces dat bij mij aan het gebeuren is, en brengt hij net die interventie binnen die ik op dat moment nodig heb.
En dan kan ik weer alleen verder.


Jan D.


Yuri is een healer; op een sjamanistiche manier kan hij o.a. oude trauma’s naar het licht brengen om ze te helen.
Voor een healing op dat niveau zou ik bereid zijn om het vliegtuig te nemen om ze eender waar ter wereld te gaan ontvangen.
Gun jezelf deze diepgaande ervaring! Het zal een stimulans geven aan jouw eigen groeiproces.


An R.


Zelden heeft iets zo’n transformerende werking gehad op mij als wat ik de afgelopen dagen heb meegemaakt.
Vandaag werkt alles door op een diepere laag. Voor het eerst in lange tijd is er rust in mijn hoofd.
Ik ben ontzettend ontvankelijk voor de schoonheid van het leven.
De gesprekken die ik vandaag voerde, zowel privé als professioneel, waren gesprekken van ziel tot ziel.  
Je voelt feilloos aan wat er nodig is. Je houdt de ruimte vast opdat transformatie kan gebeuren.
Dank je wel dat ik je mocht leren kennen.
Dank je wel dat je me liet zijn wie ik ben.


Jan B.“WHEN WE ARE NO LONGER ABLE TO CHANGE A SITUATION, WE ARE CHALLENGED TO CHANGE OURSELVES.”  

Viktor E Frankl


Reactie plaatsen

Reacties

Gerr M.
3 jaar geleden

Yuri heeft een diepe indruk nagelaten. Zonder voorbereiding en weinig verwachtingen had ik me intuïtief ingeschreven.. maar het werd een reis naar mezelf, zowel individueel als samen met de groep. Dankbaar voor de plekken waar we fysiek en via getuigenissen geweest zijn. Dankbaar voor de spirituele gids die Yuri was en met zijn feedback ga ik verder op mijn pad. De kwetsbaarheid die een groep mannen getoond heeft samen in de cirkel, gaf een gevoel van innige verbondenheid met de groep en jezelf, duidelijkheid en richting gevend, met congruentie tussen hoofd hart en buik, ook aan te raden voor iedereen die zich qua leiderschap verder wenst te ontwikkelen, indien tijden nog meer nodig dan ooit. Bedankt Yuri, bedankt groep.

Mira Stas
4 jaar geleden

Hier ga ik " proberen" te omschrijven wat het met mij gedaan heeft, wat en waar en hoe Yuri mij heeft geholpen, inzicht heeft gegeven, vrij heeft gemaakt van valse overtuigingen, me diep in mezelf heeft laten graven... Mezelf te zien wie ik ben, en wat ik hier kom doen.
Yuri heeft met zijn capaciteiten/ zijn unieke gave mij mee op reis genomen naar onbekende oorden... Hij heeft het mij laten voelen, laten zien en beleven wat het is, hoe het voelt als je je eigen waarheid nastreeft, als je jezelf recht in de ogen kijkt en weet dat alleen dat juist is voor jou! Dat jij alleen instaat voor jezelf, je eigen verhaal, je eigen heling, je eigen overtuigingen...
Diepe buiging en ontzettend dankbaar dat deze man op mijn pad is, dat hij dit stuk samen heeft bewandelt met mij... Het is onbetaalbaar wat hij kan, wie hij is... En dat maakt hij duidelijk, dat we dat allemaal zijn! Onbetaalbaar! We zijn uniek, er is niemand gelijk mij, er is niemand gelijk jou...
Dus Yuri, ik ben je ontzettend dankbaar voor wie JIJ bent, voor wat JIJ doet! En ik zou hier 10 pagina's kunnen vol schrijven... maar er zijn gewoon niet genoeg woorden, niet genoeg letters in het alfabet om dit gevoel, deze ervaring te omschrijven. Ik kan het iedereen aanraden om op jouw energie mee te surfen... alleen als je jezelf echt durft te gaan ZIEN... dan ben je bij deze man aan het juiste adres.
Tot de volgende reis lieve man, ik vertrouw je met heel mijn hart als piloot.
Ik voelde me veilig en gedragen door een hogere kracht, een kracht die nieuw is voor mij en die nog moet integreren.... Wordt vervolgd…
Tot mijn volgende reis... Liefs...

Mira S.