“Waking up to who you are requires letting go of who you imagine yourself to be.”

Alan Watts


Guiding

Guiding betekent tijd en ruimte creëren om je bewust te verbinden met het Quantum energieveld, om te achterhalen wat jij nodig hebt om meer persoonlijke groei en bewustzijn te ervaren.
Door je bewust te worden van jouw kern, zul je jezelf ontdekken en antwoorden vinden die je naar je ware zelf, je essentie zullen leiden.
Ik bied je de mogelijkheid om je persoonlijk te verbinden en bewust te worden van het Quantum energieveld.
Door een grote expertise in diverse technieken zoals storytelling, visualisatie, meditatie, ademhaling, ritueel en energetisch werk, kan ik jou gidsen naar wat jij op dit moment nodig hebt, ver voorbij het gesproken woord.
Wat je nodig hebt is steeds afgestemd op jouw energetische frequentie, door te luisteren voorbij de woorden zonder te oordelen onstaat het momentum om blokkades te neutralizeren.
Iedere fysieke of mentale klacht vraagt om een specifieke energetische aanpak.
We leven in een uitdagende en zeer interessante tijd, zie deze tijd als een uitnodiging om je leven te transformeren.
Earth empowerment geeft je de tijd en ruimte om jezelf te helen van bewuste en onbewuste blokkades die je met je meedraagt.
Verandering kan meestal omschreven worden als evolutie, verandering is nodig om als mens en maatschappij te kunnen evolueren.
Door ons bewust te zijn van onze ware essentie, zijn we in staat om ons op een diepere laag te verbinden om zo eenheid te ervaren.
Als je bereid bent om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven en je wilt nieuwe mogelijkheden verkennen, dan is er een reden waarom je hier bent en dit leest.
Ik ben hier om jou te gidsen door deze verandering om je conflicten te helpen overwinnen om jezelf te bevrijden en zo opnieuw in balans te komen.

Klaar om je reis te beginnen?